top of page
Ara
  • Yazarın fotoÄŸrafıAdmin

Balçova'da Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

Balçova ile çevresinde kurumumuzca yapılan taşımacılık işlemlerinde, Balçova içerisinde bulunan elemanlarımız istihdam edilmekte, buradaki müşterilerimize Balçova otoparkımızda mevcut bulunan taşıtlarımız yöneltilmektedir.


Geçmiş tarzla eşya taşıma devri artık kapanmıştır. Bu çağda profesyonel anlamda evden eve nakliyat eylemlerini zanaat edinmeyen lojistik organizasyonları, eşya taşıma hakkında ilgi çekmemektedir. Evden eve nakliyat aşamalarında birikim sahibi olmuş şirket elemanlarımızın hepsi kendi özel vazife alanlarında fazlasıyla potansiyel sahibidir. Görevini hüner haline getirmiş kişilerle çalışan işletmemiz adına, hizmet sunduğumuz kurum ve kişilerin işlemlerimizden memnun olması kuvvetle mühimdir.

Eşya nakliyesi faaliyetlerinde herşeyden önce inceleme hizmeti yerine getirilmektedir. Ekspertiz işlemleri bedelsiz yapılmaktadır ve nakliyat hizmetinin en ciddi işlemlerinden birini meydana getirir.

Ekspertiz organizesinin titiz bir şekilde organize edilmesi, nakliye işlemleri boyunca arıza oluşmasını önleyecektir. Söz konusu sebeple, eksper hizmetlerinde vazifelendirdiğimiz personelimiz, işinde uzman şahıslardır. Ekspertiz işlemleri ile problemlere önceden önlem alınabilmektedir


Eşyaların paketlenmesi ve Nakil aracına İstif


Balçova Evden Eve Nakliyat İşlemleri hususunda birikimli durumda bulunan ekiplerimiz, eşya taşıma işlemlerinde son derece ehemmiyet verilmesi gereken ambalajlama hizmetlerini profesyonel tekniklerle tamamlamaktadır. Bu kaliteyle Balçova Evden Eve Nakliyat Firmaları kategorisinde, Balçova Kardeşler Nakliyat, hakim bir konuma sahip bulunmaktadır. Firmamızın tariflendirdiği Balçova evden eve nakliyat fiyatları oldukça hesaplıdır. Taşınacak materyalin paketlenmesi, Eşya Taşıma servis ağı içerisinde en mühim unsurdur.


Hassas veya değerli malzemeler için özel ambalajlama usulleri uygulanmaktadır. Televizyon gibi evde bulunan makineler ve cihazlar için, özel baloncuklu naylonlar kullanılmaktadır. Ağır eşyalar dikkatle ambalajlanır. Monte konusunda deneyimli kadromuz bulunmaktadır. Eşya ve yüklerinizin tahribat almaması gayesiyle farklı ambalajlama alternatifleri bulunmaktadır.


Asansör tertibatı, özenli bir şekilde kurulmaktadır. Nakliye asansörünün kurulacağı yere düzgün bir biçimde yanaşması ve taşıyıcı bölümün sağlam bir şekilde gelip gitmesi ve titrememesi gerekir Asansörcümüz işinde ehliyetlidir. Bornova asansörlü nakliyat hizmetleriyle kuruluşumuz, Balçova ve civarında olan dairenizde tüm eşya ve materyalinizi küçük bir zaman perspektifinde ve güvenle indirerek araca yerleştirmekte ve benzer biçimde yukarıya konumlandırmaktadır. Hacimli möble ve beyaz eşyaların ilk aşamada paketlenmesi ve taşıma aracının yanına indirilerek yüklenmesi önemlidir. Hacimli mobilyalar mukavemetli olduğundan alta yerleştirilir. Kırılabilir ev eşyaları ve cihazlar üstlerde olan bölümlere istiflenir.


Tüm eşyaların benzer şekilde taşınılacak daireye çıkarılmasıyla, ev taşıma işlemi genel anlamda bitmiş olur. Yeni evde ev eşyalarının yerleştirilmesi ve montaj aşamasının tamamlanması için tecrübeli elemanlarımız görev yapar. Talep edilmesi halinde eşyaların döşenmesi işlemi konusunda bayan personel görevlendirilmektedir.


İzmir Balçova veya etrafındaki bölgede uluslararası evden eve nakliyat kapsamında da faaliyet icra eden kuruluşumuz, söz konusu alandaki hizmetlerinde eşya ve malzemeleriniz farklı ülkeye ulaştırılacağından dolayı ciddi oranda daha titiz hareket etmektedir.

11 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page