top of page
Ara
  • Yazarın fotoÄŸrafıAdmin

Balçova Ofis Taşıma

Kuruluşumuz Balçova Ofis Taşımacılığı kuruluşları içerisinde güçlü organizasyon özelllikleri ve ayrıca yüzde yüz müşteri memnuniyeti düşüncesiyle önemli bir kurumdur.


İşyeri nakliye diğer taşımacılık tiplerinden ayrıcalıklı bir biçimde daha çok itina ve aynı zamanda deneyim isteyen bir taşımacılık biçimidir.


Büronuzun taşınması hakkında bizi aradığınızda ilk önce ekspertiz uzmanımız verdiğiniz adrese gelir ve iş yerinizin taşıma koşullarını inceler. Analiz işlemi bittikten sonra transfer planı çıkarılır.


Nakil işlemleri sırasında nakliyenin daha süratli ve rahat olabilmesi nedeniyle bürodaki malzemeler oda oda nakledilir. evrak dolapları ve ofis mobilyalarının sökümleri nispeten hızlı olabilmesi nedeniyle elektrikli söküm aletleri kullanılmaktadır. Bütün iş yeri eşya ve malzemeleri avrupadan gelen pet kraft kağıtlara sarılarak paketlenir. Dosya ile masa aksesuarları ise kolilere yerleştirilmek suretiyle üstlerine açıklamaları yazılır.


Şirketimiz ofis taşıma hizmetlerini sigorta altına almaktadır.


Balçova Ofis Taşıma hizmetlerinde senelerdir önder konumunu muhafaza etmekte olan firmamız Kardeşler Lojistik, güven ve sadakatle siz değerli müşterilerine hizmetlerde bulunmaktadır.



2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page