top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıAdmin

Balçova Eşya Depolama Hizmetleri

Depolama, firmamızın sunduğu kaliteli hizmetler arasındadır. Eşya barındırma, koruma altına alınması gereken bir malzemenin (örnek olarak otomobil ve motosikletler, iş yeri eşya ve malzemeleri, evlerinizde mevcut bulunan eşyalar, korumak zorunda olduğunuz fazlalık eşya ve malzemeler, sandıklar ve buna benzer materyaller) korunaklı depolama binalarında ve özel üretilmiş sandıklarda korunması içeriği taşımaktadır.


İşletmemiz, Balçova'da ev taşımacılığı ve ofis taşıma hizmetleriyle müştereken, müşterilerinin gereksinimleri etrafında müsait fiyatlarla belirli süreçte depolama hizmetleri de sunmaktadır. Yıllık yahut daha uzun süreli eşya muhafazası anlaşmalarında tek sefere mahsus olacak şekilde nakliye bedelsizdir.


Haftanın her günü güvenlik elemanlarınca korunan depolama binalarımız, olabilecek tüm afet durumuna karşın da güvence kapsamındadır.


Kurumumuzca uygulanan eşya depolama bedelleri son derece makuldür. Sonradan farklı fiyatlar eklenmemektedir. Tüm maliyet, planlamada müşterilerimize bildirilmektedir. Müşteri tatmininin esas alındığı Balçova depolama alanında, mecburiyet arzeden her faktör firmamızca hesap edilmiştir.

8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page